Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2002g2144kcal462.3g0g30g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g300g2192kcal3g3g240.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti70g127kcal1.9g8.4g9.8g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g40g19kcal0.6g2.9g0.5g1.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro40g12kcal0.8g1.7g0.2g1.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g60g131kcal13.8g0.1g8.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g60g390kcal18g0g24g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g50g57kcal0.4g3.1g5.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5380g10277kcal1011.2g58.4g637.2g11g
Valittu annoskoko2690g5138kcal505.6g29.2g318.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna1345g2569kcal252.8g14.6g159.3g2.8g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029