Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 400g429kcal92.4g0g6g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Aurinkokuivattu tomaatti14g25kcal0.4g1.7g2g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g8g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8g2.5kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g12g26kcal2.8g0g1.7g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g12g78kcal3.6g0g4.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g10g12kcal0.1g0.6g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g2054kcal202.2g11.6g127.4g2.2g
Valittu annoskoko538g1027kcal101.1g5.8g63.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna269g514kcal50.6g2.9g31.9g0.6g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029