Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 600g643kcal138.7g0g9g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g658kcal0.9g0.9g72.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti21g38kcal0.6g2.5g2.9g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g12g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro12g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g18g39kcal4.1g0g2.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g18g117kcal5.4g0g7.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g15g17kcal0.1g0.9g1.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1614g3083kcal303.4g17.4g191g3.4g
Valittu annoskoko807g1542kcal151.7g8.7g95.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna404g771kcal75.9g4.4g47.8g0.9g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029