Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona17g11kcal2g0.6g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl8.3g31kcal2.4g0g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.9g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.5g1.8kcal0.1g0.2g0g1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Pirkka4.5g4.8kcal0g1.1g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.3g2.4kcal0g0.6g0g0.1g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl13g47kcal3.7g0g3.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g373kcal32.2g10g21.8g3.8g
Valittu annoskoko112g186kcal16.1g5g10.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna56g93kcal8.1g2.5g5.5g1g
Arvot/100g100g166kcal14.4g4.5g9.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114