Tonnikalalasagne
Voitele vuoka.
Kuullota kasvissuikaleita öljytilkassa pannulla ja mausta 1 tl:lla mustapippuria, suolaa ja pizzamaustetta (+ 2 tl siirappia ja 2 kpl valkosipulia).
Levitä 3 lasagnelevyä vuoan pohjalle, lusikoi päälle pastakastiketta, lisää sitten ohut kerros kasvissuikaleita ja murentele päälle tonnikalaa.
Ripottele päälle puoli pussia juustoraastetta.
Tee vielä kaksi kerrosta samoin ja lado sitten viimeiset pastalevyt kanneksi, joka peitetään lopulla pastakastikkeella ja juustoraasteella.
Koristele pinta ripauksella pizzamaustetta.
Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.
Jos lasagne uhkaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla Anna lasagnen levähtää kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua.
(Kotikokki)
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa
Helena45