Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Laavaleipä

Lämmitä piimä ja siirappi 37 asteiseksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään (myös 1 rkl soodaa, jota en löytänyt listasta).

sekoita keskenään.

Laita taikina voideltuihin vuokiin.

Paista 150 asteessa 1 1/2 h. Peitä vuoat leivinpaperilla noin paiston puolessa välissä.

Laita valmiit leivät pyyheiden alle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2254 grammaa

Tilta80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisrouhe 50g162g442kcal16.2g84.2g3.7g22g
Vehnärouhe kokojyvästä 162g480kcal17.1g85.7g3.6g16g
Pellavasiemenrouhe, Risetti100g488kcal24.5g33.3g28.8g28.4g
Kauralese elovena plus (Raisio), annos 40g53g191kcal9.5g22.8g4.5g9.5g
Vehnäjauho puolikarkea 480g1647kcal48.9g336g5.8g16.8g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Piimä, Gefilus 1% Valio1000g400kcal30g47g10g0g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4508g8984kcal293g1633g112.8g185.4g
Valittu annoskoko2254g4492kcal146.5g816.5g56.4g92.7g
Annoskoko puolitettuna1127g2246kcal73.3g408.3g28.2g46.4g
Arvot/100g100g199kcal6.5g36.2g2.5g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334472