Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g652kcal1.1g0.4g73.1g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 78g257kcal1.6g2.3g27.3g0g
Manteli 100g615kcal24g6.6g53.9g7.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g200g510kcal11.8g6.4g47.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Punaherukka 150g85kcal2.2g11.2g0.6g7.5g
Mustaherukka 145g85kcal1.5g11.3g0.6g8.4g
Mansikka 60g28kcal0.3g5g0.1g1.1g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g5522kcal117.4g112.6g499.4g48.4g
Valittu annoskoko1048g2761kcal58.7g56.3g249.7g24.2g
Annoskoko puolitettuna524g1381kcal29.4g28.2g124.9g12.1g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647