Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 112g815kcal1.3g0.4g91.4g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 97g322kcal1.9g2.9g34.1g0g
Manteli 125g769kcal30g8.2g67.4g9g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g250g637kcal14.7g8g59.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g412kcal2.5g3.7g43.7g0g
Punaherukka 187g106kcal2.7g14g0.7g9.4g
Mustaherukka 181g107kcal1.9g14.1g0.7g10.5g
Mansikka 75g35kcal0.4g6.3g0.1g1.4g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g6902kcal146.4g140.4g623.8g60.8g
Valittu annoskoko1310g3451kcal73.2g70.2g311.9g30.4g
Annoskoko puolitettuna655g1726kcal36.6g35.1g156g15.2g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647