Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 135g978kcal1.6g0.5g109.7g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 117g386kcal2.3g3.5g40.9g0g
Manteli 150g923kcal36.1g9.9g80.9g10.8g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g300g764kcal17.7g9.6g71.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.4g0g
Punaherukka 225g127kcal3.2g16.9g0.9g11.2g
Mustaherukka 217g128kcal2.3g16.9g0.9g12.6g
Mansikka 90g42kcal0.4g7.6g0.2g1.7g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g8283kcal176g169.2g748.8g72.8g
Valittu annoskoko1572g4141kcal88g84.6g374.4g36.4g
Annoskoko puolitettuna786g2071kcal44g42.3g187.2g18.2g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647