Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 157g1141kcal1.9g0.6g127.9g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 136g450kcal2.7g4.1g47.7g0g
Manteli 175g1077kcal42.1g11.5g94.4g12.6g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g350g892kcal20.6g11.2g83.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g577kcal3.5g5.2g61.2g0g
Punaherukka 262g149kcal3.8g19.7g1g13.1g
Mustaherukka 254g149kcal2.7g19.8g1g14.7g
Mansikka 105g49kcal0.5g8.8g0.2g2g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g9663kcal205.4g197.2g873.4g85g
Valittu annoskoko1834g4832kcal102.7g98.6g436.7g42.5g
Annoskoko puolitettuna917g2416kcal51.4g49.3g218.4g21.3g
Arvot/100g100g264kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647