Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 180g1305kcal2.1g0.7g146.2g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 156g515kcal3.1g4.7g54.5g0g
Manteli 200g1231kcal48.1g13.2g107.9g14.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g400g1019kcal23.6g12.8g95.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g69.9g0g
Punaherukka 300g170kcal4.3g22.5g1.2g15g
Mustaherukka 290g171kcal3.1g22.6g1.2g16.8g
Mansikka 120g56kcal0.6g10.1g0.2g2.3g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g11044kcal234.8g225.8g998.2g97.2g
Valittu annoskoko2096g5522kcal117.4g112.9g499.1g48.6g
Annoskoko puolitettuna1048g2761kcal58.7g56.5g249.6g24.3g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647