Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 202g1468kcal2.4g0.8g164.5g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g579kcal3.5g5.3g61.4g0g
Manteli 225g1384kcal54.1g14.8g121.4g16.2g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g450g1146kcal26.5g14.4g107.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g742kcal4.5g6.7g78.7g0g
Punaherukka 337g191kcal4.9g25.3g1.3g16.9g
Mustaherukka 326g192kcal3.5g25.4g1.3g18.9g
Mansikka 135g63kcal0.7g11.3g0.3g2.6g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g12424kcal264.4g253.4g1123.2g109.4g
Valittu annoskoko2358g6212kcal132.2g126.7g561.6g54.7g
Annoskoko puolitettuna1179g3106kcal66.1g63.4g280.8g27.4g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647