Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 225g1631kcal2.7g0.9g182.8g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 195g643kcal3.9g5.8g68.2g0g
Manteli 250g1538kcal60.1g16.5g134.9g18g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g500g1274kcal29.5g16g119.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.4g0g
Punaherukka 375g212kcal5.4g28.1g1.5g18.7g
Mustaherukka 362g213kcal3.8g28.2g1.4g21g
Mansikka 150g70kcal0.7g12.6g0.3g2.8g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g13804kcal293.4g281.6g1248.2g121.2g
Valittu annoskoko2620g6902kcal146.7g140.8g624.1g60.6g
Annoskoko puolitettuna1310g3451kcal73.4g70.4g312.1g30.3g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647