Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.4g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g97kcal0.6g0.9g10.2g0g
Manteli 38g231kcal9g2.5g20.2g2.7g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g75g191kcal4.4g2.4g17.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Punaherukka 56g32kcal0.8g4.2g0.2g2.8g
Mustaherukka 54g32kcal0.6g4.2g0.2g3.2g
Mansikka 23g11kcal0.1g1.9g0g0.4g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g2071kcal44g42g186.8g18.2g
Valittu annoskoko393g1035kcal22g21g93.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna197g518kcal11g10.5g46.7g4.6g
Arvot/100g100g264kcal5.6g5.3g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647