Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 312g1030kcal6.2g9.4g109.2g0g
Manteli 400g2464kcal96.2g26.4g216g28.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g800g2040kcal47.2g25.6g191.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Punaherukka 600g340kcal8.6g45g2.4g30g
Mustaherukka 580g342kcal6.1g45.2g2.3g33.6g
Mansikka 240g112kcal1.2g20.2g0.5g4.6g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8392g22109kcal469.8g451.2g1998.8g194.4g
Valittu annoskoko4196g11054kcal234.9g225.6g999.4g97.2g
Annoskoko puolitettuna2098g5527kcal117.5g112.8g499.7g48.6g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647