Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 39g129kcal0.8g1.2g13.6g0g
Manteli 50g308kcal12g3.3g27g3.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g100g255kcal5.9g3.2g23.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Punaherukka 75g43kcal1.1g5.6g0.3g3.7g
Mustaherukka 72g43kcal0.8g5.6g0.3g4.2g
Mansikka 30g14kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g2761kcal58.8g56.4g249.8g24.2g
Valittu annoskoko524g1381kcal29.4g28.2g124.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna262g690kcal14.7g14.1g62.5g6.1g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647