Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 49g161kcal1g1.5g17g0g
Manteli 62g385kcal15g4.1g33.7g4.5g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g125g318kcal7.4g4g29.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 62g206kcal1.2g1.9g21.9g0g
Punaherukka 94g53kcal1.3g7g0.4g4.7g
Mustaherukka 91g53kcal1g7.1g0.4g5.3g
Mansikka 38g17kcal0.2g3.1g0.1g0.7g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g3451kcal73.4g70.4g312g30.4g
Valittu annoskoko655g1726kcal36.7g35.2g156g15.2g
Annoskoko puolitettuna328g863kcal18.4g17.6g78g7.6g
Arvot/100g100g264kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647