Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 720g5223kcal8.6g2.9g585.4g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 624g2060kcal12.5g18.7g218.4g0g
Manteli 800g4927kcal192.5g52.8g432g57.6g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g1600g4080kcal94.4g51.2g382.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Punaherukka 1200g680kcal17.3g90g4.8g60g
Mustaherukka 1160g684kcal12.3g90.5g4.6g67.3g
Mansikka 480g223kcal2.4g40.3g1g9.1g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16784g44216kcal940.4g902.4g3997.6g388.8g
Valittu annoskoko8392g22108kcal470.2g451.2g1998.8g194.4g
Annoskoko puolitettuna4196g11054kcal235.1g225.6g999.4g97.2g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647