Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 79g571kcal0.9g0.3g64g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 68g225kcal1.4g2g23.9g0g
Manteli 87g538kcal21g5.8g47.2g6.3g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g175g446kcal10.3g5.6g41.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 87g289kcal1.7g2.6g30.6g0g
Punaherukka 131g74kcal1.9g9.8g0.5g6.6g
Mustaherukka 127g75kcal1.3g9.9g0.5g7.4g
Mansikka 52g24kcal0.3g4.4g0.1g1g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g4832kcal102.6g98.4g437g42.6g
Valittu annoskoko917g2416kcal51.3g49.2g218.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna459g1208kcal25.7g24.6g109.3g10.7g
Arvot/100g100g264kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647