Jossunpizza

Sekoita hiiva ja lämmin vesi.

Lisää jauhoja hiljalleen ja sekoita käsin.

Lissä myös suolaa ja loppuvaiheessa hunaja sekä oliivioljy.

Jätä aikas veteläki.

Jos teet napakan niin vaarana on että taikinasta tulee kova.

laita nousemaan lämpöiseen paikkaan.

Määrästä tulee 2 lautasenkokoista tai yksi iso pizza.

Paista noin 200 - 250 asteisessa uunissa kunnes on saanut väriä ja pohja on myös hiukkasen saanut väriä kun reunasta nostaa ja katsoo.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 267g915kcal27.2g186.6g3.2g9.3g
Kuivahiiva, annos 11g3.3g12kcal1.5g1.3g0.2g0g
Hunaja 13g44kcal0.1g10.8g0g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Ananas, omassa liemessään 93g49kcal0.5g10.4g0g1.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g227g79kcal2.3g15.4g1.1g3.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g80g208kcal24g1.6g12g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti133g187kcal24g1.3g6.7g0g
Aurajuusto53g181kcal10.7g0g15.5g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g67g10kcal1.3g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g3533kcal183.2g457g96.2g27.6g
Valittu annoskoko1212g1767kcal91.6g228.5g48.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna606g883kcal45.8g114.3g24.1g6.9g
Arvot/100g100g146kcal7.6g18.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334813