Jossunpizza

Sekoita hiiva ja lämmin vesi.

Lisää jauhoja hiljalleen ja sekoita käsin.

Lissä myös suolaa ja loppuvaiheessa hunaja sekä oliivioljy.

Jätä aikas veteläki.

Jos teet napakan niin vaarana on että taikinasta tulee kova.

laita nousemaan lämpöiseen paikkaan.

Määrästä tulee 2 lautasenkokoista tai yksi iso pizza.

Paista noin 200 - 250 asteisessa uunissa kunnes on saanut väriä ja pohja on myös hiukkasen saanut väriä kun reunasta nostaa ja katsoo.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi311g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 311g1067kcal31.7g217.7g3.7g10.9g
Kuivahiiva, annos 11g3.9g14kcal1.7g1.6g0.2g0g
Hunaja 16g51kcal0.1g12.6g0g0g
Oliiviöljy 11g96kcal0g0g10.9g0g
Ananas, omassa liemessään 109g57kcal0.5g12.2g0g1.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g264g93kcal2.6g18g1.3g3.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g93g243kcal28g1.9g14g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti156g218kcal28g1.6g7.8g0g
Aurajuusto62g211kcal12.4g0g18g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g78g12kcal1.5g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g4122kcal213g533.8g112g32.2g
Valittu annoskoko1414g2061kcal106.5g266.9g56g16.1g
Annoskoko puolitettuna707g1031kcal53.3g133.5g28g8.1g
Arvot/100g100g146kcal7.5g18.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334813