Jossunpizza

Sekoita hiiva ja lämmin vesi.

Lisää jauhoja hiljalleen ja sekoita käsin.

Lissä myös suolaa ja loppuvaiheessa hunaja sekä oliivioljy.

Jätä aikas veteläki.

Jos teet napakan niin vaarana on että taikinasta tulee kova.

laita nousemaan lämpöiseen paikkaan.

Määrästä tulee 2 lautasenkokoista tai yksi iso pizza.

Paista noin 200 - 250 asteisessa uunissa kunnes on saanut väriä ja pohja on myös hiukkasen saanut väriä kun reunasta nostaa ja katsoo.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi355g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 355g1219kcal36.2g248.8g4.3g12.4g
Kuivahiiva, annos 11g4.4g16kcal2g1.8g0.3g0g
Hunaja 18g59kcal0.1g14.4g0g0g
Oliiviöljy 12g110kcal0g0g12.4g0g
Ananas, omassa liemessään 124g65kcal0.6g13.9g0g1.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g302g106kcal3g20.5g1.5g4.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g107g277kcal32g2.1g16g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti178g249kcal32g1.8g8.9g0g
Aurajuusto71g242kcal14.2g0g20.6g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g89g13kcal1.7g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g4711kcal243.6g609.6g128.2g36.6g
Valittu annoskoko1616g2355kcal121.8g304.8g64.1g18.3g
Annoskoko puolitettuna808g1178kcal60.9g152.4g32.1g9.2g
Arvot/100g100g146kcal7.5g18.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334813