Jossunpizza

Sekoita hiiva ja lämmin vesi.

Lisää jauhoja hiljalleen ja sekoita käsin.

Lissä myös suolaa ja loppuvaiheessa hunaja sekä oliivioljy.

Jätä aikas veteläki.

Jos teet napakan niin vaarana on että taikinasta tulee kova.

laita nousemaan lämpöiseen paikkaan.

Määrästä tulee 2 lautasenkokoista tai yksi iso pizza.

Paista noin 200 - 250 asteisessa uunissa kunnes on saanut väriä ja pohja on myös hiukkasen saanut väriä kun reunasta nostaa ja katsoo.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 533g1829kcal54.3g373.1g6.4g18.7g
Kuivahiiva, annos 11g6.7g24kcal3g2.7g0.4g0g
Hunaja 27g88kcal0.1g21.5g0g0g
Oliiviöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Ananas, omassa liemessään 187g97kcal0.9g20.9g0g2.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g453g159kcal4.5g30.8g2.3g6.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g160g416kcal48g3.2g24g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti267g373kcal48g2.7g13.3g0g
Aurajuusto107g363kcal21.3g0g30.9g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g133g20kcal2.5g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g7066kcal365.2g914.4g192.2g55.2g
Valittu annoskoko2424g3533kcal182.6g457.2g96.1g27.6g
Annoskoko puolitettuna1212g1767kcal91.3g228.6g48.1g13.8g
Arvot/100g100g146kcal7.5g18.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334813