Jossunpizza

Sekoita hiiva ja lämmin vesi.

Lisää jauhoja hiljalleen ja sekoita käsin.

Lissä myös suolaa ja loppuvaiheessa hunaja sekä oliivioljy.

Jätä aikas veteläki.

Jos teet napakan niin vaarana on että taikinasta tulee kova.

laita nousemaan lämpöiseen paikkaan.

Määrästä tulee 2 lautasenkokoista tai yksi iso pizza.

Paista noin 200 - 250 asteisessa uunissa kunnes on saanut väriä ja pohja on myös hiukkasen saanut väriä kun reunasta nostaa ja katsoo.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi711g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 711g2439kcal72.4g497.5g8.5g24.9g
Kuivahiiva, annos 11g8.9g32kcal4g3.6g0.5g0g
Hunaja 36g117kcal0.2g28.7g0g0g
Oliiviöljy 25g220kcal0g0g24.9g0g
Ananas, omassa liemessään 249g130kcal1.2g27.9g0g3.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g604g211kcal6g41.1g3g8.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g213g554kcal64g4.3g32g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti355g498kcal64g3.6g17.8g0g
Aurajuusto142g483kcal28.4g0g41.2g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g178g27kcal3.4g3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g9422kcal487.2g1219.4g256.2g73.8g
Valittu annoskoko3232g4711kcal243.6g609.7g128.1g36.9g
Annoskoko puolitettuna1616g2356kcal121.8g304.9g64.1g18.5g
Arvot/100g100g146kcal7.5g18.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334813