Jossunpizza

Sekoita hiiva ja lämmin vesi.

Lisää jauhoja hiljalleen ja sekoita käsin.

Lissä myös suolaa ja loppuvaiheessa hunaja sekä oliivioljy.

Jätä aikas veteläki.

Jos teet napakan niin vaarana on että taikinasta tulee kova.

laita nousemaan lämpöiseen paikkaan.

Määrästä tulee 2 lautasenkokoista tai yksi iso pizza.

Paista noin 200 - 250 asteisessa uunissa kunnes on saanut väriä ja pohja on myös hiukkasen saanut väriä kun reunasta nostaa ja katsoo.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 800g2745kcal81.5g560g9.6g28g
Kuivahiiva, annos 11g10g36kcal4.5g4g0.6g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Ananas, omassa liemessään 280g146kcal1.4g31.4g0g3.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g680g238kcal6.8g46.2g3.4g9.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g240g624kcal72g4.8g36g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti400g560kcal72g4g20g0g
Aurajuusto160g544kcal32g0g46.4g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g200g30kcal3.8g3.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7276g10605kcal548.4g1372.2g288.4g82.8g
Valittu annoskoko3638g5303kcal274.2g686.1g144.2g41.4g
Annoskoko puolitettuna1819g2651kcal137.1g343.1g72.1g20.7g
Arvot/100g100g146kcal7.5g18.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334813