Lime-Korianterilohi Dasilva
850 g ruodotonta kalafileetä , esim.
kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta
Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.
Valele kala limettimehulla.
Rouhi morttelissa korianterin siemenet.
Hiero kalan pintaan.
Jauha pinnalle mustapippuria.
Ripottele päälle juustoraaste.
Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.
Laita grillivastus päälle.
Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.
Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa
Dasilva