Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.2g1.8g15g
Ruislese 34g95kcal5.1g8.8g1.5g13.3g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g100g370kcal14g55g8g11g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)300g1050kcal36g207g5.7g15g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2810g6027kcal209g1122.6g43.8g140g
Valittu annoskoko1405g3014kcal104.5g561.3g21.9g70g
Annoskoko puolitettuna703g1507kcal52.3g280.7g11g35g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948