Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g500g550kcal115g0g9g0g
Valkopippuri, annos 1g3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g11g31kcal2.2g0.6g2.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g500g150kcal5g30g1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g450g149kcal12.6g24.3g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g225g36kcal4.5g3.1g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima75g293kcal21.8g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3778g2866kcal322.2g116g121.4g0.2g
Valittu annoskoko1889g1433kcal161.1g58g60.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna945g716kcal80.6g29g30.4g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953