Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Kahvikerma hyla Valio50g70kcal1.5g2.2g6g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g700g1260kcal133g0g77g0g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss10g45kcal0.7g4.6g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g2908kcal275.6g42.4g172.6g11.8g
Valittu annoskoko1540g1454kcal137.8g21.2g86.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna770g727kcal68.9g10.6g43.2g3g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139