Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 105g395kcal12.6g0g38.9g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g210g546kcal6.3g0.2g56.7g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g105g231kcal10.5g0g21g0g
Kalkkuna 210g412kcal66.1g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2191g3459kcal199.2g50.8g267.6g17.4g
Valittu annoskoko1096g1730kcal99.6g25.4g133.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna548g865kcal49.8g12.7g66.9g4.4g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150