Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 120g451kcal14.4g0g44.4g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g240g624kcal7.2g0.2g64.8g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g120g264kcal12g0g24g0g
Kalkkuna 240g471kcal75.5g0g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2504g3954kcal227.4g58g305.6g19.6g
Valittu annoskoko1252g1977kcal113.7g29g152.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna626g988kcal56.9g14.5g76.4g4.9g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150