Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 135g508kcal16.2g0g50g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g270g702kcal8.1g0.3g72.9g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g135g297kcal13.5g0g27g0g
Kalkkuna 270g530kcal84.9g0g20.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2817g4448kcal255.8g65.6g344.2g22.4g
Valittu annoskoko1409g2224kcal127.9g32.8g172.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna704g1112kcal64g16.4g86.1g5.6g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150