Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 15g56kcal1.8g0g5.6g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g30g78kcal0.9g0g8.1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g15g33kcal1.5g0g3g0g
Kalkkuna 30g59kcal9.4g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g494kcal28.4g7.2g38.2g2.6g
Valittu annoskoko156g247kcal14.2g3.6g19.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal7.1g1.8g9.6g0.7g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150