Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 150g564kcal18g0g55.5g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g300g781kcal9g0.3g81.1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g150g330kcal15g0g30g0g
Kalkkuna 300g588kcal94.4g0g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3130g4942kcal284.4g72.6g382.4g24.8g
Valittu annoskoko1565g2471kcal142.2g36.3g191.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna783g1236kcal71.1g18.2g95.6g6.2g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150