Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 180g677kcal21.6g0g66.6g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Tomaattimurska 600g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g360g937kcal10.8g0.4g97.3g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g180g396kcal18g0g36g0g
Kalkkuna 360g706kcal113.3g0g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3756g5931kcal341.4g87g458.8g29.8g
Valittu annoskoko1878g2965kcal170.7g43.5g229.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna939g1483kcal85.4g21.8g114.7g7.5g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150