Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 210g790kcal25.2g0g77.7g0g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 20g21kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska 700g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g420g1093kcal12.6g0.4g113.5g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g210g462kcal21g0g42g0g
Kalkkuna 420g824kcal132.1g0g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4382g6919kcal397.8g101.6g535g34.6g
Valittu annoskoko2191g3459kcal198.9g50.8g267.5g17.3g
Annoskoko puolitettuna1096g1730kcal99.5g25.4g133.8g8.7g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150