Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 240g903kcal28.8g0g88.9g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaattimurska 801g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g480g1249kcal14.4g0.5g129.7g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g240g528kcal24g0g48g0g
Kalkkuna 480g941kcal151g0g37.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5008g7907kcal455g116.2g611.8g39.6g
Valittu annoskoko2504g3954kcal227.5g58.1g305.9g19.8g
Annoskoko puolitettuna1252g1977kcal113.8g29.1g153g9.9g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150