Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 270g1016kcal32.4g0g100g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Tomaattimurska 901g265kcal5g47.7g1.8g17.1g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g540g1405kcal16.2g0.5g145.9g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g270g594kcal27g0g54g0g
Kalkkuna 540g1059kcal169.9g0g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5634g8896kcal511.8g130.6g688.2g44.4g
Valittu annoskoko2817g4448kcal255.9g65.3g344.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna1409g2224kcal128g32.7g172.1g11.1g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150