Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 300g1128kcal36g0g111g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g600g1560kcal18g0.6g162g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g300g660kcal30g0g60g0g
Kalkkuna 600g1176kcal188.6g0g46.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6256g9878kcal568.2g145.2g764.2g49.4g
Valittu annoskoko3128g4939kcal284.1g72.6g382.1g24.7g
Annoskoko puolitettuna1564g2470kcal142.1g36.3g191.1g12.4g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150