Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 30g113kcal3.6g0g11.1g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g60g156kcal1.8g0.1g16.2g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g30g66kcal3g0g6g0g
Kalkkuna 60g118kcal18.9g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g988kcal57g14.6g76.4g5g
Valittu annoskoko313g494kcal28.5g7.3g38.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna157g247kcal14.3g3.7g19.1g1.3g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150