Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 360g1354kcal43.2g0g133.3g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 34g36kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Tomaattimurska 1201g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g721g1873kcal21.6g0.7g194.5g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g360g793kcal36g0g72g0g
Kalkkuna 721g1412kcal226.5g0g55.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7512g11861kcal682.4g174.2g917.4g59.2g
Valittu annoskoko3756g5931kcal341.2g87.1g458.7g29.6g
Annoskoko puolitettuna1878g2965kcal170.6g43.6g229.4g14.8g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150