Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 38g141kcal4.5g0g13.9g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g75g195kcal2.3g0.1g20.3g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g38g83kcal3.7g0g7.5g0g
Kalkkuna 75g147kcal23.6g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana782g1235kcal71.2g18.2g95.8g6.2g
Valittu annoskoko391g617kcal35.6g9.1g47.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna196g309kcal17.8g4.6g24g1.6g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150