Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 420g1580kcal50.4g0g155.5g0g
Sipuli 420g127kcal5.3g20.2g0.8g7.1g
Valkosipuli 39g43kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Tomaattimurska 1401g412kcal7.8g74.2g2.8g26.6g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g841g2185kcal25.2g0.8g226.9g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g420g925kcal42g0g84.1g0g
Kalkkuna 841g1648kcal264.3g0g64.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8764g13838kcal796.2g203.2g1070.4g69g
Valittu annoskoko4382g6919kcal398.1g101.6g535.2g34.5g
Annoskoko puolitettuna2191g3460kcal199.1g50.8g267.6g17.3g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150