Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 45g169kcal5.4g0g16.7g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g90g234kcal2.7g0.1g24.3g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g45g99kcal4.5g0g9g0g
Kalkkuna 90g177kcal28.3g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g1483kcal85.2g22g114.8g7.6g
Valittu annoskoko470g741kcal42.6g11g57.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna235g371kcal21.3g5.5g28.7g1.9g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150