Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 480g1806kcal57.6g0g177.7g0g
Sipuli 480g145kcal6g23.1g1g8.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Tomaattimurska 1601g471kcal9g84.9g3.2g30.4g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g961g2498kcal28.8g1g259.4g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g480g1057kcal48g0g96.1g0g
Kalkkuna 961g1883kcal302g0g74.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10016g15815kcal909.8g232.6g1223.8g79g
Valittu annoskoko5008g7907kcal454.9g116.3g611.9g39.5g
Annoskoko puolitettuna2504g3954kcal227.5g58.2g306g19.8g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150