Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 540g2032kcal64.8g0g199.9g0g
Sipuli 540g164kcal6.8g25.9g1.1g9.2g
Valkosipuli 50g55kcal4g8.2g0.3g1.1g
Tomaattimurska 1801g530kcal10.1g95.5g3.6g34.2g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g1081g2810kcal32.4g1.1g291.8g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g540g1189kcal54g0g108.1g0g
Kalkkuna 1081g2118kcal339.8g0g83.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11268g17792kcal1023.8g261.4g1376.4g89g
Valittu annoskoko5634g8896kcal511.9g130.7g688.2g44.5g
Annoskoko puolitettuna2817g4448kcal256g65.4g344.1g22.3g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150