Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 600g2256kcal72g0g222g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g1200g3120kcal36g1.2g324g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g600g1320kcal60g0g120g0g
Kalkkuna 1200g2352kcal377.3g0g92.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12512g19756kcal1136.8g290.2g1528.2g98.8g
Valittu annoskoko6256g9878kcal568.4g145.1g764.1g49.4g
Annoskoko puolitettuna3128g4939kcal284.2g72.6g382.1g24.7g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150