Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 60g226kcal7.2g0g22.2g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g120g312kcal3.6g0.1g32.4g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g60g132kcal6g0g12g0g
Kalkkuna 120g235kcal37.8g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1252g1977kcal113.8g29g152.8g9.8g
Valittu annoskoko626g989kcal56.9g14.5g76.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g494kcal28.5g7.3g38.2g2.5g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150