Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 600g2257kcal72g0g222.1g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Tomaattimurska 2001g588kcal11.2g106.1g4g38g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g1201g3122kcal36g1.2g324.2g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g600g1321kcal60g0g120.1g0g
Kalkkuna 1201g2354kcal377.5g0g92.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12520g19768kcal1137.2g290.4g1529.2g98.8g
Valittu annoskoko6260g9884kcal568.6g145.2g764.6g49.4g
Annoskoko puolitettuna3130g4942kcal284.3g72.6g382.3g24.7g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150