Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 75g282kcal9g0g27.7g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g150g390kcal4.5g0.2g40.5g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g75g165kcal7.5g0g15g0g
Kalkkuna 150g294kcal47.2g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1564g2470kcal142.2g36.4g190.8g12.4g
Valittu annoskoko782g1235kcal71.1g18.2g95.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna391g617kcal35.6g9.1g47.7g3.1g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150